Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

5 dobrých rad, jak si správně vybrat nebankovní půjčku

Poradna
28. dubna 2016

Odmítli Vás v bance s Vaší žádostí o úvěr? Nic si z toho nedělejte, rozhodně to totiž není konec světa. V dnešní době dokonce není vyloučeno, že se Vám podaří sehnat půjčku za podmínek, které budou výhodnější, než by Vám poskytla jakákoli Vámi vybraná banka.

Důležité především je, abyste dopředu zvážili, zda úvěr skutečně nezbytně potřebujete a především, zda jste ho opravdu schopni za stanovených podmínek splácet? Pokud jsou Vaše odpovědi kladné, nic Vám nebrání, abyste se po příslušné nebankovní půjčce začali ohlížet. Mějte však na paměti, že v nebankovním sektoru se pohybují i opravdoví predátoři, kteří čekají na Vaši chybu, a proto je třeba se při výběru nebankovního úvěru držet hned několika pravidel!

1. Půjčujte si jen od prověřených poskytovatelů!

V tomto oboru vždy bez výjimky platí osvědčené pravidlo: „Důvěřuj, ale prověřuj!“ Z toho důvodu se snažte vždy vyhnout poskytovatelům půjček, o kterých jste nikdy neslyšeli a nemáte o nich žádné informace. Za firmou, která Vám nabízí mimořádně výhodný úvěr, se totiž může skrývat podvodná společnost, jejíž zásluhou se dostanete do ještě větších problémů. To přece rozhodně nechcete! V dnešní době není žádný problém získat si dostatek informací, proto věnujte pozornost internetu, nestyďte se ani přeptat na internetových diskusích. Na pozdější reklamace totiž nebývá brán zřetel!

výše půjčky:4 000 - 250 000 Kč
délka splatnosti:12 až 84 měsíců
úrok od:14%

O společnosti Bezvafinance s.r.o.

Společnost Bezvafinance s.r.o. poskytuje ,,Hyper půjčku,,. Bezvafinance s.r.o. Vám nabízí půjčku od 4 000,-Kč do 250 000,-Kč se splatností od 12 do 84 měsíců. 

Adresa:

Bezvafinance s.r.o.
Mezibranská 1579/4
110 00 Praha

Sjednat půjčku online

2. Nikdy neplaťte nic předem!

Solidní poskytovatel nebankovních půjček po Vás nikdy nebude chtít platit nic předem. Mějte proto vždy toto pravidlo na vědomí ve chvíli, kdy Vás někdo požádá, abyste mu ještě před poskytnutím úvěru poslali určitý finanční obnos. Ve většině případů totiž již nikdy neuvidíte půjčku, poskytovatele ani svoji zálohu. Výjimkou je v tomto případě snad jen zasílání 1 Kč, kterou chtějí poskytovatelé rychlých půjček jako formu ověření Vašeho bankovního účtu. Jinak ale nikdy nikomu nic neplaťte!

3. Neberte hned první půjčku, která Vám padne do oka!

Půjčujte si vždy s rozmyslem. Je sice pochopitelné, že na Vás často tlačí čas, přesto je třeba při uzavírání půjčky přemýšlet a porovnat různé nabídky od rozličných poskytovatelů. Většinou se Vám totiž povede při jejich srovnání sehnat půjčku, která je výhodnější než ta, jež Vám nejprve padla do oka. Vyplatí se používat i různé internetové srovnávače půjček, které Vám pomohou šetřit nejen peníze, ale i čas.

4. Vždy si důkladně přečtěte smlouvu!

Je samozřejmě nepříjemné, když má smlouva k Vaší půjčce několik stran popsaných drobným písmem, o to větší pozornost byste ale vždy měli věnovat jejímu znění. Můžete se tak vyhnout celé řadě nepříjemných překvapení a značným finančním ztrátám. Při pročítání půjčky vždy věnujte pozornost tomu, zda je možné se s poskytovatelem půjčky nějak dohodnout, pokud byste se ocitli v problémech, jaké jsou sankce za pozdní splácení a dalším věcem. Řešit podobné věci až ve chvíli, kdy daná situace nastane, nebývá zpravidla již nic platné! Obecně přitom platí, že čím nepřehlednější je na první pohled smlouva, tím více pozornosti byste jí měli věnovat.

5. Nikdy si nepůjčujte, pokud máte pochybnosti o tom, že půjčku budete schopni řádně splácet!

Toto pravidlo je jednoznačně nejdůležitější a apeluje na Vaši zodpovědnost! V případě pochybností, že půjčku jste schopni splatit, byste ji měli ve vlastním zájmu odmítnout. Máte přeci sami sebe i svoji rodinu rádi! Situace se totiž sama nevyřeší a Vy se ocitnete o nějaký čas později v ještě větších problémech, než jste byli ve chvíli uzavírání nebankovního úvěru. Půjčka by Vám vždy měla pomoci, nikoli Vám uškodit! To mějte v okamžiku, kdy si ji rozhodnete opatřit, vždy na paměti.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?