Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Krátkodobá půjčka, aneb když si s půjčkou nechceme dlouho tykat

Poradna
19. ledna 2016

Při vyslovení pojmu půjčka se leckomu zježí chlupy na celém těle. V dnešní době plné neblahých zpráv o zadlužení a neschopnosti splácet, se nikdo do půjček hrnout nechce a už vůbec ne do dlouhodobých půjček, při kterých by se bance uvázal na dobu X let. Někdy je však zapotřebí půjčit si jen pár tisícovek, k tomu poslouží krátkodobé půjčky, které jsou hitem dnešní doby.

S krátkodobou půjčkou se nebudete vázat na několik let, nýbrž jen na několik týdnů. S nebankovní společností poskytující krátkodobou půjčku si tak nemusíte dlouho tykat. 

Krátkodobé půjčky, o co jde? 

Krátkodobá půjčka je na dnešním finančním trhu hitem. Jedná se o produkt, který nabízejí nebankovní společnosti. Díky unikátnímu konceptu, na kterém je ona mikropůjčka postavena a který vznikl v severských evropských zemích,+ na krátkodobou půjčku dosáhne každý. Jedná se o půjčku na pár dní až několik týdnů, kterou v určitém termínu musíte splatit i s poplatkem za poskytnutí půjčky. 

výše půjčky:1 000 - 20 000 Kč
délka splatnosti:7 až 30 dnů
úrok od:0%

O společnosti Zaplo Finance s.r.o.

Společnost Zaplo Finance s.r.o. (Zaplo.cz) je součástí finanční skupiny 4finance Group. 4finance Group je jedna z největších mezinárodních společností specializujících se právě na mikropůjčky. Po celém světě již poskytla miliony úvěrů. 4finance Group působí v České republice, Dánsku, Finsku, Švédsku, Litvě a dalších šesti zemích světa. Zaplo.cz je zakladajícím členem Asociace poskytovatelů nebankovních úvěrů (APNÚ). Zaplo.cz Vám nikdy nebude účtovat žádné skryté poplatky. 

Adresa:

Zaplo Finance s.r.o.
Jankovcova 1037/49
170 00 Praha 7

Sjednat půjčku online

Pro koho je krátkodobá půjčka určena? 

Díky snadné dosažitelnosti pro všechny je krátkodobá půjčka velmi oblíbená. Oblíbí si ji maminky na mateřské dovolené, studenti, nezaměstnaní, rodiny s dětmi, důchodci a vůbec všichni ti, kteří řeší krátkodobý nedostatek financí. Častým příkladem může být nedostatek peněz do výplaty nebo potřeba zaplatit něco, když je výplata  ještě daleko a vy už nemáte žádné železné úspory. Tento problém lze vyřešit krátkodobou půjčkou. Půjčenými penězi vyřešíte svůj aktuální problém a následně je splatíte z obdržené výplaty. Je to snadné! 

Vyřízení půjčky

I vyřízení půjčky je velice snadné. Potěší vás především fakt, že pro krátkodobou půjčku není zapotřebí nikam chodit. Krátkodobou půjčku si dnes můžete zařídit on-line a peníze obdržet do 24 hodin. Vše probíhá následovně - na internetu si vyberete společnost, od které chcete půjčit, pročtete si pravidla pro vyřízení půjčky, vyplníte žádost a krátký dotazník, který je vám následně schválen a půjčka povolena. K žádosti o krátkodobou půjčku není zapotřebí potvrzení o výši příjmu ani žádný ručitel. Krátkodobá půjčka se vyřizuje na období několik dnů až týdnů. 

 

V daném termínu je třeba krátkodobou půjčku splatit, pokud vám však do toho něco vleze, není problém si půjčku za poplatek dvakrát prodloužit.

 

Krátkodobá půjčka je velice vstřícným finančním produktem, už kvůli toho, že si s nebankovní společností nemusíte zbytečně dlouho tykat. 

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?