Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Půjčka EverydayPlus - recenze

Recenze půjček
01. června 2016

Téměř každý tu situaci zná! Nečekané výdaje přijdou v tu nejméně vhodnou chvíli, výplata je daleko a na platbu nikdo nepočká. Co dělat v takové situaci? Možným řešením je půjčit si u známých, musíme být ale připraveni na to, že se budeme muset zodpovídat z našeho špatného hospodaření. Existuje přitom mnohem elegantnější možnost, která se jmenuje EverydayPlus!

Jak mohu půjčku získat?

Podmínky získání úvěru jsou přitom naprosto jednoduché. Stačí být starší 18 let, mít pravidelný měsíční příjem, vlastní bankovní účet, mobilní telefon a emailovou adresu. V tu chvíli se vám naskýtá jedinečná příležitost získat finanční rezervu až 12 000 Kč. Když vám před výplatou nevyjdou peníze, stačí jen čerpat tyto peníze, přičemž vybrat je možné celou částku najednou, ale můžete si zvolit i nižší částku. Nemusíte se nikomu zpovídat, nikomu vysvětlovat na co peníze potřebujete!

Peníze kdykoliv k dispozici

Je úplně jedno, kdy finance potřebujete, zákaznický servis je Vám totiž k dispozici každý den, a to i o víkendech, od 7 do 21 hodin. Peníze můžete mít na svém účtu během pár desítek minut od podání žádosti! Tu vyplníte a odešlete během pár minut online. Rozhodnutí o schválení půjčky obdržíte takřka obratem. Ihned poté již můžete vybrat potřebnou finanční částku přímo ze svého uživatelského účtu nebo zasláním SMS zprávy.

výše půjčky:100 - 12 000 Kč
délka splatnosti:1 - 3 měsíce
úrok od:20%

O společnosti Everyday Finance s.r.o.

Everyday Finance s.r.o. je dceřiná společnost finské firmy OPR-Vakuus Oy, která působí na mezinárodním trhu již od roku 2005, kdy byla v Helsinkách založena. Od roku 2005 poskytla firma OPR-Vakuus Oy více než milion řešení financování. Everyday Finance s.r.o. nabízí rychlé nebankovní půjčky ve výši až 12 000,-Kč.

Adresa:

Everyday Finance s.r.o.
Na Pankráci 1724/129
140 00 Praha 4

Sjednat půjčku online

Půjčku EverydayPlus si může dovolit každý

Bojíte se, že si podobný úvěr nemůžete dovolit? Tyto obavy jsou naprosto zbytečné! Poplatek za výběr je totiž vždy 20 % z částky, kterou vybíráte. Celý úvěr můžete vždy doplatit na konci následujícího měsíce, ale pokud potřebujete na splacení delší dobu, nic se neděje. Stačí, když zaplatíte alespoň minimální splátku.

Půjčka Everydayplus tu není proto, aby tahala peníze z vaší peněženky, ale jejím cílem je vám opravdu pomoci. Přesto byste měli vždy zvážit, zda ji opravdu potřebujete. Jestliže je vaše odpověď na tuto otázku kladná, není nač čekat. Přijměte nabízenou pomocnou ruku!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?